Visterflo CUP 2010

Visterflo Cup ble akkurat en slik kjempefin turnering som vi hadde håpet på. Med sol fra skyfri himmel og alle på plass kunne vi ta imot gjestene fra våre naboklubber og ønske dem velkommen til det som skulle bli en vellykket og flott turnering.
 
De 6 lagene i første pulje gikk samlet ned fra klubbhuset fulgt av Champions League hymnen og stilte seg opp på sine baner til første dyst. Klokken 09.00 lød fløyten for første gang og kampene var i gang.

 

De neste to puljene gjorde samme entre på banen og spillerne gikk til sine kamper med iver og glede i blikket.

 
Kampene ble spilt som så mange andre G11-kamper - med stor innsatsvilje og ekte kampånd. Med unntak av at ett av våre egne lag tok en storeslem i første kamp var kampene veldig jevne.

Dommerne fra 95- og 96-laget gjorde en fremragende jobb og var veldig dyktige i dømmingen sin.

 

På aktivitetsfeltet var det satt opp en presisjonsvegg og noen mål for de som gjerne ville ”slappe av” med litt forball mellom kampene.

 

I løpet av turneringen fikk vi besøk av Øyvind Hoås, Ole Heieren Johansen, Tobias Henanger fra Sarpsborg 08. Joachim Thomassen fra FFK fikk vi også besøk av og til slutt kom Raymond Kvisvik til turneringen. Dette var populære besøk og det var mange som skaffet seg autografer og det ble loddet ut en signert Sarpsborg 08-trøye og en FFK-trøye til to heldige vinnere – en trofast FFK-supporter på Greåkers 99-lag stakk av med FFK-drakta.

 

Etter at hver pulje var ferdig ble det premieutdeling hvor alle spillerne fikk en pokal med en tøff spiller som tar brassespark. Alle spillerne måtte opp på seierspallen og ta seiersropet sitt samtidig som de ble foreviget i et lagbilde.

 

 

Sekretariatet hadde orden i sakene og guttene holdt tidsplanen med start og stopp av kamper, ga nyttig informasjon og leste opp laglistene under premieutdelingen. Klart og tydelig fra speaker og akkurat passe mye – ikke for mye og ikke for lite.

 

Turneringen gikk knirkefritt fra begynnelse til slutt og det er mange som har bidratt til å få til dette.

Stort sett alle foreldrene på 99-laget var i sving, men i tillegg fikk vi god hjelp fra Vidar M, Mini, Espen S og Arvid S og flere foreldre fra 95- og 96-laget. 
Tusen takk til alle foreldre som stilte opp både i forkant og under turneringen.
 
En spesiell takk til gutte- og juniorspillerne som hjalp til med alt fra parkeringsvakter, dommere, sekreteriat, kiosksalg, rydding og alt det andre dere holdt på med. Dere bidro til at det ble en kjempedag.
 
Siste men ikke minst en stor takk til mannen bak – Heine - som tok initiativ til denne turnering og som gjorde det mulig å gjennomføre Visterflo Cup.

 

Publikum og spillere var strålende fornøyd og vi kan være stolte av historiens første Visterflo Cup.

Det er rimelig sikkert at dette ikke blir siste gang vi får se Visterflo Cup på Moa.

 

 

 

 

Våre sponsorer:
 
 
        

                              

 
    
 
           
 
 
                                                  
 
                            
 
 
  
 
     

                       

 

                

 

Comments