Visterflo Cup 2013


Generalponsorer

Tømrerforma J. Olaussen AS


Trofaste støttespillere
Spilleprogrammet er lagt ut. Les mer her...
Alle lag må fylle ut spillerregistrering ved ankomst. Skjema kan lastes ned her...

Visterflo Cup 2013 arrangeres lørdag 7. september og søndag 8.september 2013. I 2012 hadde Visterflo Cup 40 lag fra Østfold, Akershus, Oslo og Oppland.
 
 
Greåker IF har for 4. år på rad gleden av å invitere fotballspillere i årsklassene 11 og 12 år til fotballcup på Moa. Visterflo Cup er en komprimert fotballturnering med mye spilletid. Alle kamper vil bli avviklet på 7'er baner hvor det spilles på 2 kunstgressbaner og 2 naturgressbaner.
  • Årsklassen 11 år (2002) spiller alle sine kamper lørdag 7. september.
  • Årsklassen 12 år (2001) spiller alle sine kamper søndag 8. september.
 

 
 
 
For G11 er det ingen poeng eller tabeller. Lagene deles inn i puljer på 4 lag, spiller 3 kamper hver, og det er premieutdeling etter hver pulje er ferdigspilt.

For G12 deles lagene inn i puljer på 3 lag, og spiller 2 kamper hver. Den 3. og siste kampen spilles mot et lag fra en annen pulje som har oppnådd samme plassering som eget lag etter puljespillet. På denne måten sikres man mest mulig jevn motstand. Premieutdeling skjer løpende etter hvert "finalespill".
 
Turneringen er godkjent
av Østfold Fotballkrets og vi forholder oss til NFFs "Regler og retningslinjer for cuper og turneringer for barn". Spilletiden er lik for alle og spilles over 2 x 15 minutter. Kampene vil i hovedsak bli dømt av Greåker IF's gutte- og juniorspillere, som alle har gjennomgått klubbdommerkurs.


Det vil bli arrangert pauseaktiviteter for spillere på eget treningsfelt, der spillere fra Greåker's A-lag vil være instruktører.

Vi håper du får en opplevelsesrik og minneverdig turnering. Vel møtt!
 
 
 
Spørsmål om turneringen kan sendes til Flemming Ottosen: flemming.ottosen@greakerif.no


        

 Påmelding 
Visterflo Cup 2013 er fulltegnet! Påmelding er stengt...

Vis at du er med!


Undersider (2): Program 2013 Påmelding
Ċ
Flemming Ottosen,
14. mar. 2013, 06:28
Ċ
Flemming Ottosen,
6. sep. 2013, 00:04
Comments